Cyber Monday TV

Cyber Monday TV deals 2024

Waar vindt u de beste Cyber Monday TV deals? Wij hebben de deelnemende Cyber Monday shops met TV aanbiedingen voor u verzameld. Direct online profiteren? Klik op het logo van uw favoriete winkel.

Televisie Cyber Monday

Eén ding is zeker: we kopen met zijn allen massaal elektronica tijdens de kortingsdag Cyber Monday (ook wel gewoon Cyber Maandag genoemd). Heel veel winkels geven veel korting op allerlei elektronica, en dus ook op televisies. Dus kunt u wel een nieuwe televisie gebruiken? Wilt u niet teveel betalen? Zoekt u een goedkope TV? Dan is Cyber Monday zeker een slim moment om een aankoop te doen. Wat voor TV zoekt u? Een OLED TV, LCD TV, Ambilight TV, smart TV, Ultra HD TV? Er zijn allerlei soorten televisies met korting te koop.

Waarom zoekt u een nieuwe televisie? Heeft u al een verouderde televisie? Heeft u een extra televisie in uw slaapkamer nodig? Of willen de kinderen graag een eigen televisie op hun kamer? Met Cyber Maandag weet u zeker dat u niet teveel betaald voor uw nieuwe TV.

Populaire winkels en merken waar u een TV met Cyber Monday korting kunt kopen zijn onder andere: BCC, MediaMarkt, Coolblue, Expert, Bol.com PlatteTV, Wehkamp, Philips, Alternate, Paradigit, Samsung en nog vele andere elektronica winkels. Hoeveel inch mag uw nieuwe televisie zijn? 40 inch of iets kleiner of 61 inch en groter? Het is er allemaal. Alle TV merken hebben deals beschikbaar: Samsung, Sony, Salora, Philips, LG, Loewe, Toshiba, Finlux, Panasonic, Panasonic, Sharp, Brandt, JVC, TCL, Beam, Proline. Sommige merken zijn met name beamer merken, maar beamers zien we tegenwoordig steeds meer als vervanging van een televisie.

Wanneer zijn de Cyber Monday TV 2021 deals?

Wilt u profiteren van de kortingsdag? Wees er dan wel op tijd bij tijdens Cyber Monday Nederland 2021. De deals en aanbiedingen zijn precies 24 uur beschikbaar. Ze starten op maandag 29 november 2021 om 00.00 uur. En ze eindigen om 23.59 uur op dezelfde dag. Precies 24 uur de tijd om te profiteren en online te gaan shoppen. Gaat u op zoek naar de beste deals, aanbiedingen, acties, kortingen? Gaat u er dan midden in de nacht al klaar voor zitten of koopt u later op de dag een nieuwe televisie? Het kan allemaal. Vaak doen diverse elektronicawinkels er tijdens CyberMonday nog een schepje bovenop ten opzichte van het Black Friday Weekend dat hier aan vooraf gaat.

Wanneer zijn de Cyber Monday deals bekend?

De meeste televisie Cyber Monday aanbiedingen zijn niet ruim van tevoren bekend en worden pas op de dag zelf of vlak van tevoren bekend gemaakt. Houdt onze website dus goed in de gaten voor het meest complete overzicht van de deelnemende elektronicawinkels met TV deals.

Cyber Monday Nederland

Er zijn naast de TV aanbiedingen dit jaar nog veel meer Cyber Monday deals die we voor u hebben verzameld. We wensen u alvast heel veel plezier met uw gekochte artikelen met korting. Het is een ideaal moment om vlak voor Sinterklaas nog lastminute met korting te shoppen op weg naar Pakjesavond.