Cyber Maandag 2024

Cyber Maandag is de letterlijke Nederlandse vertaling van Cyber Monday. Cyber Monday is een dag in november waarop u heel veel producten bij heel veel webshops met een extreem hoge korting kunt kopen. De zogeheten Cyber Monday deals, of gewoon op zijn Hollands: de Cyber Maandag aanbiedingen zijn acties en kortingen die u niet wilt missen. Er zijn in Nederland elk jaar meer en meer webshops die meedoen aan deze Cyber Maandag. Bekijk alle 2024 aanbiedingen hieronder!

Klik op het logo van uw favoriete merk of webshop en pak nú direct Cyber Monday 2024 korting!Wanneer is Cyber Maandag 2024?

De Cyber Maandag datum is elk jaar anders. Dat heeft te maken met op welke dag het Black Friday is in Amerika. Black Friday (Zwarte Vrijdag) is altijd de dag na ThanksGiving Day. En Cyber Maandag is altijd de eerste maandag na Zwarte Vrijdag. Cyber Maandag 2024 valt dan ook op maandag 2 de4ember 2024.

Wat is Cyber Maandag?

Grote kans dat u de term Cyber Monday wel eens heeft gehoord. Cyber Maandag is een letterlijke vertaling. Deze dag is vooral in Amerika een fenomeen, maar is nu ook sinds een paar jaar komen overwaaien naar Nederland. Het is echt een ideale koopjesdag. In het weekend voorafgaand aan Cyber Maandag barst het shoppen namelijk helemaal los voor de feestdagen in december. En om dat moment eens goed af te trappen geven webshops bizarre kortingen. En daar kunt u dan weer van profiteren. Niet verkeerd toch?!

Cyber Maandag Nederland

Hoe zit het dan precies in Nederland? Deze dag wordt elk jaar een beetje populairder. En dat is terug te zien in het aantal webshops dat eraan meedoet. Waar het er in 2015 nog slechts een handjevol waren, deden er in 2016 al ruim 50 webshops mee, in 2017 waren dat er al meer dan 100 en in 2018 waren het er al meer dan 160. In 2019 meer dan 200. Dus de verwachtingen voor Cyber Maandag 2024 zijn hoog. Er zijn meerdere bekende webshops die hieraan meedoen. Wat dacht u bijvoorbeeld van Coolblue, Zara, Mango, Zalando, Centralpoint.nl, MediaMarkt, Hunkemöller, ICI PARIS XL, Douglas, Bol.com, Intertoys. De slimme kerstmannen en Sinterklaas starten dan ook op deze dag met het doen van de inkopen. Het nieuwste speelgoed, de nieuwste Apple producten of de nieuwste elektronica tegen een veel scherpere prijs. U lijkt bijna wel gek als u er niet van profiteert.

Beste aanbiedingen

Wilt u weten wat de beste aanbiedingen zijn en de leukste op deze maandag in november? Wij verzamelen ze natuurlijk voor u en zetten ze bij elkaar in een overzicht. Zo hoeft u niet zo lang te zoeken en kunt u direct doen wat het leukste is: beginnen met shoppen. Sommige winkels geven u een hoge korting, andere geven gratis verzendkosten. In sommige gevallen is daar een kortingscode, actiecode, coupon, voordeelcode voor nodig. En soms is het assortiment volledig met korting te koop. Geen enkele deal missen? Bekijk ons overzicht.