Cyber Monday Koelkast

Cyber Monday koelkast deals 2024

Wilt u tijdens Cyber Monday Nederland 2024 de beste koelkast deals vinden? Dan zit u hier helemaal goed! Pak nu uw Cyber Monday koelkast aanbieding. Klik op het logo van uw favoriete merk of winkel en koop direct met korting een nieuwe koelkast.

Koelkast Cyber Monday 2024

Heeft uw koelkast het net begeven? Bent u toe aan een nieuwe koelkast? Voor het eerst op uzelf wonen en dus sowieso een koelkast nodig? Als is het alleen maar voor het koude bier en de witte wijn? Of bent u na een langere tijd wel eens toe aan een energiezuinige koelkast? Dan is dit het perfecte moment, want tijdens de kortingsdag Cyber Monday kunt u een goedkope koelkast online kopen. Wat voor soort koelkast heeft uw voorkeur? Gaat u voor een grote Amerikaanse koelkast met ijsblokjes? Of kiest u voor een koel-vries combinatie, een 3-deurs koelkast een 4-deurs koelkast, een inbouwkoelkast met of zonder een diepvriesvak of voldoet een mini-koelkast? Het zijn allemaal mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Uw koelkast vervangen is op andere momenten in het jaar niet zo goedkoop als nu. Als u op zoek gaat naar een nieuwe koelkast doet u er verstandig aan om ook te kijken naar het energielabel. Kiest u voor een A+++ koelkast? Dan is deze erg zuinig en bespaart u ook op de energiekosten. Het minst zuinig is een energielabel G.

Tijdens eerdere Cyber Monday edities kon u witgoed en in het specifiek koelkasten met korting kopen bij heel veel winkels, denk hierbij onder andere aan: Bol.com, MediaMarkt, BCC, Expert, Amazon, Wehkamp, Samsung en enkele andere shops. Grote kans dat er dit jaar nog wat meer winkels en merken meedoen. Wij helpen u zo goed mogelijk op weg door in ons overzicht de deelnemende winkels en merken te verzamelen zodat u direct de goedkoopste koelkast vindt tijdens Cyber Maandag.

Populaire merken koelkasten zijn onder andere Bosch, Siemens, LG, Miele, Zanussi, Whirlpool, Haier, Samsung, SMEG, BEKO, LG, Medion, Thomson, AEG, Daewoo, Salora, Bauknecht, Candy, Neff, Gorenje, ETNA, Domo, Kitchenaid, Inventum en Liebherr. Maar er zijn er natuurlijk nog meer, allemaal met Cyber Monday aanbiedingen te koop. Sla dus op tijd uw slag.

Hoe groot moet mijn koelkast zijn?

Gaat u een nieuwe koelkast kopen? Dan is het verstandig om naast het energielabel ook goed te kijken naar de koelkast grootte. Heeft u regelmatig meer boodschappen dan ruimte in uw koelkast? Dan is het slim om misschien net even een wat grotere te kopen. De meeste koelkasten bieden tussen de 100 en 400 liter ruimte. Bent u met zijn 2-en dan voldoet over het algemeen een koelkast tot 150 liter. Voor 3 tot 5 personen als huishouden moet u denken aan 250 liter en bent u met nog meer dan is het handig om meer dan 250 liter te kopen. Heeft u niet meer ruimte in de keuken, maar wel in de garage? Dan kunt u daar natuurlijk ook nog een extra koelkast neerzetten voor bijvoorbeeld het bier en frisdrank. Ook erg handig voor tijdens feestjes en verjaardagen zo’n extra koelkast. Dan past de taart er ook allemaal makkelijk bij.

Cyber Week met Black Friday

De koelkast Cyber Monday deals zijn er slechts kort. U heeft 24 uur de tijd om ervan te profiteren. De Cyber Monday deals beginnen om 00.00 uur en stoppen ook weer om 23.59 uur. Heel veel Nederlanders gaan er ’s nachts klaar voor zitten en profiteren direct zodat ze geen korting hoeven te missen. Gaat u dat dit jaar ook doen? Is er dan verder geen korting te krijgen? Natuurlijk wel, want in de week voor Cyber Monday beginnen de deals al, want in die week is het namelijk Black Friday op de vrijdag. Tijdens het aansluitende weekend kunt u op zaterdag en zondag ook profiteren van de Black Friday Weekend aanbiedingen en op maandag is dan het slotstuk met Cyber Monday waarin heel veel winkels nog net even extra hun best doen qua korting. Een koelkast kopen met CyberMonday kan wel eens een zeer verstandige keuze zijn zo in de maand november.