Cyber Monday iPhone 12

Cyber Monday deals iPhone 12

Nu de iPhone 12 met korting bestellen? Profiteer dan van één van deze acties:

Vodafone cyber mondayVodafone actie:Profiteer nu van Cyber Monday bij Vodafone
KPN cyber mondayKPN actie:Profiteer nu van Cyber Monday bij KPN

Cyber Monday iPhone 12 deals 2024

Zoekt u de beste Cyber Monday iPhone 12 deals? Dan zit u hier goed, wij hebben de beste iPhone 12 Cyber Monday aanbiedingen verzameld. Klik op het logo van uw favoriete winkel en profiteer van iPhone Cyber Monday korting!

iPhone 12 Cyber Monday

Bent u net als ons zo enthousiast over de nieuwe iPhone 12? Kon u ook niet langer wachten tot de nieuwste iPhone werd gelanceerd in oktober? Dat kunnen wij ons maar al te goed voorstellen. De nieuwe iPhone 12 is er maar liefst in 4 modellen: de iPhone 12, de iPhone 12 Pro Max, de iPhone 12 Mini en de iPhone 12 Pro. Er is dus volop keuze voor de Apple fans onder ons. En gelukkig zijn de nieuwe iPhone gelanceerd voor Cyber Monday en Black Friday. Dat betekent dat er direct veel winkels en webshops zijn met mooie Cyber Monday iPhone 12 deals waar u weer van kunt profiteren. Wilt u dus een nieuwe iPhone 12 op de kop tikken met flink veel korting. Dan zit u goed tijdens Cyber Monday Nederland.

De iPhone 12 deals zijn zeker de moeite waard tijdens Cyber Monday, want een nieuwe iPhone is best prijzig. De iPhone 11 wordt vaak iets goedkoper, dus ook dat kan een interessante deal zijn tijdens CyberMonday. Maar de iPhone 12 deals leveren u direct veel korting op op het nieuwste model. De iPhone 12 Cyber Monday aanbiedingen verwachten we bij meerdere winkels waaronder: Amac, Expert, Coolblue, Vodafone, KPN, MediaMarkt en EP. De echte Cyber Monday iPhone 12 deals vermelden we voor u en verzamelen we in 1 overzicht. Zo kunt u direct de nieuwste Apple iPhone scoren. De designs van deze iPhone zijn flink vernieuwd en hij is ook weer een stuk sneller geworden. Er zijn er ook nog eens twee die een wat groter scherm hebben gekregen: de 12 Pro Max en de 12 Pro.

De iPhone 12 kan wel eens dé hit worden van Cyber Monday (en Black Friday). Vorig jaar was de iPhone 11 dat namelijk al wel. Die ging als zoet broodje over de toonbank. Vorig jaar kon u rekenen op een mooie korting bij de Apple Store maar ook bij Vodafone kon u de nieuwste iPhone direct met een abonnement flink goedkoper aanschaffen. Houd deze winkels dus zeker goed in de gaten tijdens de CyberMonday editie van dit jaar. Zorg er wel voor dat u er op tijd bij bent, want hij kan wel eens snel uitverkocht zijn.

iPhone 12 specificaties

De iPhone 12 laat toch ook weer mooie verbeteringen zien ten opzichte van zijn voorganger de Apple iPhone 11. Zo hebben alle iPhone 12 toestellen minimaal een 4GB RAM geheugen en ook 5,4inch Super Retina Display zodat u haarscherp beeld heeft. Ideaal als u ook mooie foto’s wilt maken met uw nieuwe iPhone. Maar de iPHone 12 heeft ook de 5G support. Dat betekent dat de iPhone 12 geschikt is voor een 5G abonnement. Dat is nog veel sneller internet dan een 4G internet verbinding. Dat zijn fijne vooruitzichten en zo heeft u nooit meer last van traag internet onderweg. Tot slot gaat de batterij ook weer 4 uur langer mee dan de iPhone 11 en is hij al voor 50% opgeladen als u hem slechts 30 minuten aan de lader legt. Wij zijn erg fan van dit nieuwe model. Waar gaat u de iPhone 12 Cyber Monday deal scoren?

iPhone 12 prijzen

De iPhone 12 prijzen zijn best wel erg pittig, maar gelukkig kunt u tijdens de Cyber Monday deals flink profiteren van korting. Er zijn diverse winkels en merken die direct stunten met mooie iPhone 12 aanbiedingen. Wij verzamelen deze voor u op deze pagina, zodat u het nieuwste model van Apple direct kunt aanschaffen. Wij verwachten deals bij onder andere de Apple Store, MediaMarkt, Coolblue, Amac, Expert, Vodafone, KPN.

Cyber Week met Black Friday iPhone 12 deals

Wilt u de beste deal voor uw nieuwe iPhone 12? Dan kunt u tijdens Cyber Monday dit jaar uw slag slaan. Maar u hoeft niet per se te wachten tot Cyber Monday zelf want u kunt eerder al profiteren van de iPhone 12 Black Friday deals die al gedurende de hele Black Week en het Black Weekend verkrijgbaar zijn. Wilt u dus erg graag een nieuwe iPhone 12? Dan heeft u heel wat dagen de tijd om hiervan te profiteren. De Black Friday deals zijn op de vrijdag, maar tijdens Cyber Monday en de rest van de week kunt u dus ook al de mooiste aanbiedingen vinden. Wanneer gaat u uw slag slaan?