Cyber Weekend 2024

Eén weekend per jaar wordt ook wel het Cyber Weekend genoemd. Maar waarom? En wat is er zo speciaal aan dit weekend? Wij zetten het voor u op een rijtje.

Alle Cyber Weekend deals

Klik op het logo van uw favoriete merk of webshop en pak nú direct Cyber Monday 2024 korting!Wat is Cyber Weekend?

Cyber Weekend is het weekend in het jaar waarop shoppen extra leuk is, want u kunt dan shoppen met hoge exclusieve en bijzondere kortingen. Het gaat hier eigenlijk om een extra lang weekend. En die begint al op de vrijdag, want dan is het Black Friday. Deze dag klinkt u misschien wel bekend in de oren. Deze dag is naar ons land komen overwaaien uit Amerika en is de aftrap voor de feestmaand december die in het teken staat van cadeaus kopen voor elkaar. In Amerika trappen ze dat af met Black Friday en dat doen ze niet zomaar, ze doen dat namelijk met hele hoge exclusieve kortingen. Gestart door de winkeliers, maar inmiddels natuurlijk ook online heel groot geworden. Een trend hierbij is dat merken en webshops niet alleen meer op vrijdag hun korting geldig laten zijn, maar ook het hele weekend op zaterdag en zondag. Dit geeft u extra kans om te shoppen met korting en te profiteren van de beste aanbiedingen. Vandaar de naam Cyber Weekend.

Maar dat is nog niet alles, want op maandag is het tijd voor Cyber Monday (Cyber maandag). De tegenhanger van Black Friday. Daar waar Black Friday zich ook offline afspeelt bij het winkelcentrum bij u in de buurt gaat het bij Cyber Monday om online only aanbiedingen en acties. Er zijn heel wat merken en webshops die er op maandag nog een schepje bovenop doen qua korting. Durft u te wachten tot de hogere korting op maandag of profiteert u al eerder in het weekend omdat u op maandag het risico loopt dat het product dat u wilt kopen al uitverkocht is? Het Cyber Weekend begint dus op vrijdag met Black Friday en eindigt op de maandag na het weekend met Cyber Monday.

De beste Cyber Weekend aanbiedingen

Van welke aanbiedingen kunt u profiteren tijdens het Cyberweekend in 2024? Zodra dat bekend is gaan we deze voor u verzamelen en overzichtelijk bij elkaar zetten. Wij wensen u alvast heel veel online shop plezier tijdens dit leuke weekend.

Wanneer is Cyber Weekend 2024?

Het Cyber Weekend begint in 2024 met Black Friday op vrijdag 29 november. Vervolgens gaat het om zaterdag 30 november en zondag 1 december en eindigt het lange Cyber Weekend op maandag 2 december met Cyber Monday.

Wanneer is Cyber Weekend de komende jaren?

Cyber Weekend is elk jaar eigenlijk in het laatste weekend van november. Het begint altijd met Black Friday op de vrijdag. De aanbiedingen en deals zijn vanaf 00.00 beschikbaar. U kunt er dus maar klaar voor gaan zitten midden in de nacht. Er zijn genoeg mensen die dit doen, dus als u direct wilt profiteren is dit de moeite waard om te overwegen. De hele dag op vrijdag kunt u dan profiteren van de Black Friday deals die meestal ook nog wel op zaterdag en zondag beschikbaar zijn. En op maandag kunt u dan profiteren van de Cyber Monday deals. Dit zijn de exclusieve online deals. De Cyber Monday deals starten meestal ook rond 00.00 uur ’s nachts en kunt u vervolgens de hele maandag kopen tot 23.59 uur. In totaal dus 4 volle dagen kortingen, aanbiedingen en deals om van te profiteren. Wanneer moet u er klaar voor zitten de komende jaren?

  • Cyber weekend 2018 was van vrijdag 23 november tot en met maandag 26 november
  • Cyber weekend 2019 was van vrijdag 29 november tot en met maandag 2 december
  • Cyber weekend 2020 was van vrijdag 27 november tot en met maandag 30 november
  • Cyber weekend 2021 was van vrijdag 26 november tot en met maandag 29 november
  • Cyber weekend 2022 was van vrijdag 25 november tot en met maandag 28 november
  • Cyber weekend 2023 was van vrijdag 24 november tot en met maandag 27 november
  • Cyber weekend 2024 is van vrijdag 29 november tot en met maandag 2 december

Cyber Weekend verwachtingen

Hoe zal het Cyber Weekend er in de nabije toekomst uitzien? We weten het natuurlijk niet zeker, maar het lijkt erop dat we elk jaar van nog meer korting en nog meer deals kunnen profiteren. Er zijn jaar op jaar nieuwe webshops en merken die meedoen met Black Friday en/of Cyber Monday. En we zijn er nog lang niet. In Nederland zijn we gek op koopjes jagen en daarom zijn deze dagen zo vlak voor de decembermaand bij uitstek geschikt voor Cyber Weekend Nederland. En omdat we niet net zoals in Amerika standaard zo’n beetje vrij zijn met Black Friday zijn de beste Cyber Weekend aanbiedingen ook allemaal online te verkrijgen. Dus u kunt er eenvoudig van profiteren. Even voor werktijd, of in de pauze of direct na werktijd kunt u meteen shoppen en genieten van de beste deals. U hoeft het dus echt niet meer te missen, want u kunt de beste deals eenvoudig vanaf de bank of vanuit uw werkstoel bestellen. De verwachting is dan ook dat het Cyber Weekend de komende jaren in Nederland alleen nog maar populairder zal worden en dat er daardoor nog veel meer webwinkels aan mee gaan doen. En daar profiteert uiteindelijk maar 1 iemand van, en dat bent u!

Bekijk alle cyber monday deals