Cyber Monday iPhone 12 Pro

Cyber Monday deals iPhone 12 Pro

Nu de iPhone 12 Pro met korting bestellen? Profiteer dan van één van deze acties:

Vodafone cyber mondayVodafone actie:Profiteer nu van Cyber Monday bij Vodafone
KPN cyber mondayKPN actie:Profiteer nu van Cyber Monday bij KPN

Cyber Monday iPhone 12 Pro deals 2024

Zoekt u de beste Cyber Monday iPhone 12 Pro deals? Dan zit u hier helemaal goed. Wij hebben de beste iPhone 12 Pro Cyber Monday aanbiedingen verzameld. Klik op het logo van uw favoriete winkel en profiteer van iPhone 12 Pro Cyber Monday korting.

iPhone 12 Pro Cyber Monday

Het evenement waarbij er dit jaar maar liefst 4 nieuwe iPhones werden aangekondigd was wederom een mooi moment waar vele Apple liefhebbers en iPhone liefhebbers naar hebben uitgekeken. In plaats van 3 nieuwe iPhones werden er dit jaar 4 gepresenteerd: de iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max. Nieuw in de serie is natuurlijk de iPhone 12 Mini, maar ook van de iPhone 12 Pro is een verbeterde versie gelanceerd ten opzichte van de iPhone 11 Pro.

Om te beginnen is de iPhone 12 Pro in een nieuw design gestoken. Een nieuw ontwerp. De ronde kanten hebben nu plaats gemaakt voor vlakke kanten. Hierdoor lijkt de smartphone wat meer op de iPad Pro qua ontwerp. Het nieuwe design is dan ook erg mooi en valt bij vele Nederlanders goed in de smaak. Eigenlijk lijkt de iPhone op de iPhone 4, maar dan wel helemaal met de nieuwste technologie en specificaties van 2021. De iPhone 12 Pro is verkrijgbaar in verschillende kleuren: goud, zilver, grafiet en oceaanblauw. De achterkant is gemaakt van aluminium, net als de frames, en de voorkant is van sterker glas gemaakt dan de voorganger. Het scherm is voorzien van Ceramic Shield technologie wat hem sterker maakt zodat hij langer mee gaat. Laat u de nieuwe iPhone 12 Pro een keertje vallen? Dan is de kans ook aanzienlijk groter dat hij er goed vanaf komt. Wel zo prettig, want het gebeurd ons nagenoeg allemaal wel een keertje.

De iPhone 12 Pro heeft een scherm van 6,1 inch. En hij heeft een triple camerasysteem. Dat betekent een 12-megapixel wide lens, een 12 megapixel ultra wide lens en een 12 megapixel telefotolens. Oftewel, fantastische foto’s en video’s met de nieuwe iPhone 12 Pro. U kunt nog meer vastleggen met de ultra-wide lens en de foto’s zijn ook mooier met minder licht. Ook RAW foto’s schieten is mogelijk waardoor u ze later eenvoudig en in detail kunt bewerken.

iPhone 12 Pro prijzen

Een nieuwe iPhone betekent natuurlijk ook weer nieuwe prijzen. De iPhone 12 Pro is in 3 edities verkrijgbaar qua geheugen. Hieronder staan de standaardprijzen vermeld:

 • iPhone 12 Pro 128 GB: 1159 euro
 • iPhone 12 Pro 256 GB: 1279 euro
 • iPhone 12 Pro 512 GB: 1509 euro

Uiteraard is de iPhone 12 Pro met abonnement ook verkrijgbaar zodat u de maandelijkse kosten van het toestel kunt spreiden over een langere periode. Hij is onder andere verkrijgbaar met abonnement bij KPN, Vodafone, T-Mobile, Tele2. Wilt u nog wat extra korting? Koop hem dan tijdens de iPhone 12 Pro Cyber Monday aanbiedingen dit jaar in de maand november. U krijgt dan forse korting met de iPhone 12 Pro deals. Zowel met als zonder abonnement. U kunt hem natuurlijk ook als los toestel met Cyber Monday korting kopen. Ook een interessante deal.

De iPhone 12 Pro kent een prijs waar we u tegen zeggen. Een flinke smak geld voor een mooie smartphone. Wilt u hem wel met wat korting kopen? Oftewel, u zoekt naar een iPhone 12 Pro aanbieding? Dan zit u goed tijdens de kortingsdag Cyber Monday Nederland. Tijdens de Cyber Monday iPhone 12 Pro deals krijgt u flink veel korting op de aanschaf van dit nieuwe toestel. De CyberMonday iPhone Pro 12 aanbiedingen vliegen u echt om de oren. Op basis van eerdere jaren verwachten we Apple aanbiedingen bij de volgende winkels: MediaMarkt, Coolblue, BCC, Expert, Paradigit, Amazon, Vodafone, KPN, Odido. Maar er zijn er natuurlijk nog meer, wij verzamelen alle Cyber Monday iPhone 12 Pro deals voor u op deze pagina.

iPhone 12 Pro specificaties

In het kort kunt u bij de iPhone Pro 12 rekenen op de volgende specs:

 • 5G ready, zodat u nog sneller kunt internetten
 • Driedubbele 12 megapixel camera op de achterkant
 • Een truedept frontcamera van 12 megapixels
 • Waterbestendig
 • A14 Bionic chip
 • 6,1 inch Super Retina XDR scherm
 • Verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver, grafiet en oceaanblauw
 • Ceramic shield
 • Mogelijkheid tot snelladen
 • Keuze uit 128GB, 256GB of 512GB aan opslagcapaciteit

Cyber Week met Black Friday iPhone 12 Pro deals

Wilt u de nieuwe iPhone 12 Pro kopen? Dan kunt u zeker uw slag slaan tijdens Cyber Monday (Cyber Maandag), maar ook al eerder in de week. Want ook tijdens Black Friday zijn er veel iPhone 12 Pro Black Friday deals waar u al van kunt profiteren. Zo heeft u dus een paar dagen de tijd om te profiteren van een 12 Pro aanbieding. De hele Black Week zijn er deals, maar ook tijdens het Black Weekend. Genoeg kansen dus om de nieuwste iPhone Pro te kopen die u graag wilt hebben. Op de maandagen kan het wel eens het hoogtepunt zijn, sommige merken doen er dan nog wel eens een klein schepje bovenop qua korting. Black Friday Nederland groeit elk jaar aan populariteit. Er zijn heel veel Nederlanders die gebruik maken van de vele mooie en interessante Black Friday deals. Wanneer gaat u de slag slaan en de iPhone 12 Pro online aanschaffen?