Cyber Monday Vliegtickets

Cyber Monday vliegticket deals 2024

Wilt u tijdens Cyber Monday Nederland de beste vliegticket deals vinden? Dan zit u goed! Pak nu hier uw Cyber Monday vliegticket aanbieding. Klik op het logo van uw favoriete reisaanbieder en koop direct met korting een vliegticket.

Vliegticket Cyber Monday 2024

Dit is misschien niet het eerste waar u aan denkt tijdens Cyber Monday Nederland. Maar tussen het elektronica en fashion geweld door zijn ook de vliegticket aanbiedingen in flinke opmars de afgelopen jaren. Een vliegticket aanbieding scoren tijdens deze kortingsdag is dan ook erg eenvoudig. Veel Nederlanders kopen een vliegticket of vliegticket + hotel Cyber Monday deal om naar het buitenland te vliegen en te genieten van een leuke wintersport vakantie, een stedentrip of een heerlijke zonvakantie. Populaire bestemmingen zijn onder andere New York, Canada, De Verenigde Staten, Aruba, Bonaire, Curacao, Zuid-Afrika, maar ook China, Japan, India en Zuid-Amerika zijn bestemmingen die men boekt met vliegticket korting. Ook voor een stedentrip binnen Europa, zoals Barcelona, Parijs, Lissabon, Rome, Berlijn of een andere mooie stad in Europa zijn er vliegtickets Cyber Monday deals.

Bij welke reisaanbieders en vliegtuigmaatschappijen kon u tijdens eerdere Cyber Monday jaren een vliegticket met korting scoren? Denk hierbij aan: KLM, Vueling, Transavia, Skyscanner, TUI, D-Reizen, Corendon, Vliegwinkel.nl en Expedia. Maar de kans is zeker groot dat er dit jaar nog meer aanbieders mee doen. En dat betekent: meer korting voor u om uit te kiezen. Wij helpen u zo goed mogelijk op weg via het vliegtickets overzicht op deze pagina.

Vliegtickets + hotels Cyber Monday

Aan een vliegticket heeft u vaak niet genoeg natuurlijk. Eenmaal op uw bestemming heeft u ook een slaapplaats nodig in de vorm van een appartement of een hotel. Er zijn diverse Cyber Monday aanbieders die u ook een all in vakantie aanbieden met vlucht en verblijf. Dan hoeft u echt alleen nog maar uw koffers in te pakken en kunt u direct genieten. De Cyber Monday vakanties worden elk jaar populairder bij veel Nederlanders omdat ze flink veel korting opleveren. Toe aan wat ontspanning?

Cyber Week met Black Friday

De vliegticket Cyber Monday deals zijn niet echt van lange duur. In totaal heeft u namelijk slechts precies 24 uur de tijd om te profiteren. De Cyber Monday deals beginnen stipt om 00.00 uur. En ze stoppen 24 uur later weer om 23.59 uur. Omdat er slechts beperkt tijd is en de acties erg populair zijn gaan er veel Nederlanders direct om 00.00 uur shoppen, online uiteraard, want dan kunnen ze direct bestellen en zijn ze er zeker van dat ze de beste deal hebben gescoord voordat deze uitverkocht is of het vliegtuig vol is op het moment dat u wilt vliegen. Kiest u daar dit jaar ook voor? Niet alleen op Cyber Monday is er korting op vliegtickets, ook tijdens de Cyber Week die een week eerder al begint op maandag. De eerste deals in het teken van Black Friday verschijnen al en werken toe naar een hoogtepunt op Black Friday zelf. In het Black Friday Weekend aansluitend zijn de meeste deals ook nog verkrijgbaar en op maandag is dan het echte spektakel en slotstuk: Cyber Monday. Veel aanbieders en merken doen er nog een flinke schep bovenop qua korting waardoor deze kortingsdag soms nog wel aantrekkelijker is dan Black Friday zelf. Durft u te wachten met het aankopen van een nieuw vliegticket naar uw favoriete bestemming? Eén ding is zeker: de beste vliegticket aanbieding scoort u in deze week.