Cyber Monday iPhone 13 Mini

Zoekt u de beste Cyber Monday iPhone 13 Mini deals? Dan zit u goed. Voor deze mooie nieuwe Apple smartphone: de iPhone 13 Mini hebben wij de Cyber Monday aanbiedingen verzameld. Klik op het logo van uw favoriete winkel en profiteer van iPhone Cyber Monday korting!

iPhone 13 Mini Cyber Monday

Net als tijdens de lancering van vorig jaar voor de iPhone 12 was er ook dit jaar een vierde variant iPhone 13, namelijk de 13 Mini. Naast de ‘gewone iPhone 13’, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max is er ook nu weer een nieuwe iPhone 13 Mini gelanceerd. Een supermooie smartphone. Hij is iets kleiner dan de ‘gewone iPhone 13’, maar dat deed zijn naam wellicht ook al vermoeden. De verbeteringen ten opzichte van de iPhone 12 Mini zijn gelijk aan die van de iPhone 13 ten opzichte van de iPhone 12. De 13 Mini heeft ook nu weer een scherm van 5,4 inch. De telefoon is daarmee wat kleiner en makkelijker in uw zak te steken bijvoorbeeld. Bent u een iPhone SE gewend, dan is de Mini een uitstekende opvolger als u toe bent aan een nieuwe smartphone (met of zonder abonnement).

iPhone 13 Mini prijzen

Bij de lancering van nieuwe iPhones horen ook weer nieuwe prijzen. De iPhone 13 Mini is in 3 varianten te koop qua geheugen. De adviesprijzen bij de lancering van de 13 Mini zijn:

  • iPhone 13 Mini 128 GB – 809 euro
  • iPhone 13 Mini 256 GB – 929 euro
  • iPhone 13 Mini 512 GB – 1159 euro

de iPhone 13 Mini is het instapmodel in de nieuwe iPhone 13 line-up. Ideaal als u een wat kleiner scherm wilt hebben. U krijgt bij de iPhone 13 Mini een 5,4 inch OLED scherm en verder alle vernieuwingen die ook in de grotere en andere toestellen zitten zoals een betere camera en processor. Wilt u wel het nieuwste toestel, maar wilt u een goedkope iPhone? Dan is dé Mini 13 de beste keuze. U kunt hem maar liefst kiezen in 5 verschillende kleuren, hoe leuk is dat?

Ondanks dat de iPhone 13 Mini de goedkoopste iPhone is als we kijken naar de nieuwe gelanceerde modellen in september 2021, toch is het een flinke klap geld die ze vragen voor een smartphone. Daarom is het zo interessant om te kijken naar een iPhone 13 Mini aanbieding. En tijdens Cyber Monday Nederland zit u goed. Tijdens de Cyber Week, waar ook Black Friday in valt, kunt u rekenen op de eerste flinke stunts als het gaat om de nieuwste iPhone van Apple. Wij helpen u graag in deze zoektocht en verzamelen de beste iPhone 13 Mini deals tijdens deze kortingsdag Cyber Monday. In ons overzicht vindt u winkels en webshops waar u de iPhone 13 Mini direct met een leuke korting kunt scoren. Dit kan korting zijn op een los toestel of in combinatie met een abonnement zodat u maandelijks aanzienlijk minder betaalt. De CyberMonday aanbiedingen voor de iPhone 13 Mini gaan er zeker zijn en zijn naar alle verwachtingen mateloos populair. Zorg dus dat u er op tijd bij bent, want anders moet u waarschijnlijk veel langer wachten tot de 13 Mini en de andere modellen weer op voorraad zijn.

Cyber Monday iPhone 13 Mini winkels om in de gaten te houden zijn onder andere: MediaMarkt, Coolblue, Bol.com, Expert, EP, Vodafone, KPN, Amac, T-Mobile, BCC, Amazon, Tele2. Als er nog meer webshops zijn vindt u ze natuurlijk terug in ons overzicht. Welke iPhone 13 Mini aanbieding tijdens Cyber Monday gaat u op de kop tikken?

iPhone 13 Mini kleuren

Zoals gezegd heeft de iPhone 13 Mini meerdere kleuren. Dat betekent keuze! En dat is erg leuk natuurlijk. De beschikbare kleuren zijn: sterrenlicht (wit), middernacht (zwart), roze, blauw en rood. Voor ieder wat wils dus. Wat is uw favoriete kleur als het gaat om de nieuwe 13 Mini van Apple? We zijn benieuwd welke kleur u gaat bestellen met Cyber Monday korting.

iPhone 13 Mini specificaties

De nieuwste iPhone 13 Mini heeft natuurlijk ook nieuwe specs ten opzichte van de iPhone 12. De belangrijkste verbeteringen zetten we hier kort voor u op een rijtje:

  • Een verbeterde chip, namelijk de A-15 bionic chip (die ook in de andere 13 modellen zit). Hiermee is alles net weer wat sneller.
  • De camera is verder verbeterd. De lenzen zitten nu niet meer onder elkaar, maar diagonaal ten opzichte van elkaar. Hiermee neemt de camera achterop de telefoon wat meer ruimte in beslag. Maar de foto’s zijn ook mooier.
  • Meer opslag. De iPhone 12 Mini was nog beschikbaar met 64GB, die versie is nu verdwenen bij de 13 Mini. Het instapmodel heeft 128 GB en doet daarmee niet onder voor de Pro modellen.
  • Verbeterde batterij. Er zit een grotere batterij in die er ook voor zorgt dat de batterijduur langer is geworden. Zo kunt u ten opzichte van de 12 Mini nu 2 uur extra video afspelen, 3 uur extra video streamen en 5 uur extra audio afspelen. Best wel indrukwekkende prestaties en verbeteringen die u nog meer plezier opleveren bij uw nieuwe iPhone.
  • Uiteraard is de iPhone 13 Mini ook weer waterbestendig en maakt deze gebruik van FaceID om te ontgrendelen en betalingen te kunnen verrichten via de diverse beschikbare apps.
  • Verbeterde beeldstabilisatie en cinematic mode

iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max

Zoekt u een groter en nog luxer toestel? Kies dan voor de nieuwe iPhone 13 Pro of de nieuwe iPhone 13 Pro Max. Dit zijn de meest luxe smartphones die Apple dit jaar heeft gelanceerd. Deze heeft een nog hogere ververssnelheid waardoor het beeld en de snelheid van het toestel nog verder omhoog is gegaan. Ze hebben maar liefst 3 cameralenzen op de achterkant waardoor er echt geen enkel detail meer wordt gemist bij het maken van een foto. Macrofoto’s maken is nu ook mogelijk. De standaardprijzen bij lancering zijn wel fors: de iPhone 13 Pro is er van 1159 euro, de iPhone 13 Pro Max is leverbaar vanaf 1259 euro. Maar ook deze toestellen zijn tijdens Cyber Monday deals aantrekkelijker verkrijgbaar. Welk toestel gaat het voor u worden?

Cyber Week met Black Friday iPhone 13 Mini

Gaat u ervoor om tijdens de Cyber Week de nieuwe iPhone 13 Mini op de kop te tikken met een mooie korting. Kiest u voor een los toestel? Welke kleur heeft uw voorkeur? En met hoeveel geheugen? Of wilt u de iPhone 13 Mini met abonnement aanschaffen en een leuke korting meepakken op de maandelijkse kosten? We verwachten diverse Cyber Monday iPhone 13 Mini deals die erg aantrekkelijk zijn. Een mooie kans dus om uw slag te slaan. De deals beginnen eerder dan op Cyber Monday, want een paar dagen eerder is het al Black Friday (Zwarte Vrijdag), en de Black Week (ook wel Cyber Week genoemd) begint al op maandag, een week voor Cyber Monday. De deals beginnen dan al direct. Het loont dus zeker de moeite om al een paar dagen voor Black Friday onze pagina en de beschikbare aanbiedingen in de gaten te houden. U kunt de deal ten slotte maar alvast binnen hebben toch?