Cyber Monday adidas

adidas Cyber Monday actie

  • Webshop: www.adidas.nl
  • Cyber Monday korting 2024: hoge kortingen op veel artikelen van adidas

Profiteer nu van Cyber Monday bij adidas


adidas Cyber Monday eerdere edities

  • Cyber Monday korting 2020: hoge kortingen tot 50% op veel artikelen van adidas
  • Cyber Monday 2019 korting: kortingen tot 65% op heel veel leuke adidas artikelen
  • Cyber Monday 2018 korting: bij adidas kreeg u in 2018 maar liefst 30% korting op heel veel adidas artikelen. Nieuwe adidas schoenen of een nieuw adidas sporttenue nodig? U kon het kopen met flink wat korting.

Over adidas

Dit merk kennen we allemaal: adidas. Vaak geschreven met een hoofdletter, maar officieel hoort het met een kleine letter a geschreven te worden. Dit van origine Duitse merk bestaat alweer een hele tijd. Het begon in 1920 toen Adolf en Rudolf Dassler startten met het maken van schoenen. In 1949 ging Rudolf zelf verder om met het merk Puma te starten, ook geen onbekend merk tegenworodig. En Adolf ging verder met het merk adidas. Een aardige tweestrijd tussen twee succesvolle broers zo bleek later.

Het merk adidas heeft 3 verschillende lijnen uitgebracht: adidas Originals, adidas performance en adidas NEO. Adidas Originals is te herkennen aan artikelen met het bladvormige logo en heeft de klassiekere items. Adidas performance is de lijn met de drie schuine aflopende verticale strepen die u dan terugziet op de artikelen. En de NEO lijn is er eentje voor jeugd en tieners met een wat sportievere look.

Het adidas assortiment is echt heel erg groot. Heeft u iets nodig op het gebied van sportartikelen of sportieve lifestyle? Dan zit u goed bij dit merk. Om u een beetje een beeld te geven van de hoeveelheid kunt u onder andere bij ze terecht voor: leggings, broeken, trainingsbroeken, jacks, vesten, hoodies, horloges, rokken, sokken, petten, handschoenen, sjaals, ballen, zwemkleding, basketbalkleding, golfkleding, zwemkleding, tennisartikelen, sneakers, schoenen, rugby artikelen, wielrenartikelen, hockey artikelen en nog heel veel meer. Doet u aan sport en heeft u artikelen nodig voor die sport? Dan heeft adidas ze ongetwijfeld voor u.

U kunt de adidas artikelen krijgen bij elke sportwinkel bij u in de buurt, over de hele wereld, maar u kunt ook terecht in de online adidas webshop. Is het uiteindelijk niet helemaal wat u ervan had verwacht als u de bestelling thuis heeft ontvangen? Niks aan de hand, u kunt deze gewoon retour sturen en de kosten daarvan worden vergoed. Of wilt u uw eigen schoenen ontwerpen? Net als bij Nike kan dat ook bij adidas. Super leuk om eens te proberen.

adidas Cyber Monday

Gaat u shoppen bij adidas? Dat is het hele jaar door eigenlijk wel erg leuk om te doen in de online shop. Voor een bestelling boven de 50 euro betaald u geen verzendkosten. Het assortiment van adidas is altijd up to date met de nieuwste trends en artikelen die u wilt hebben. Het hele jaar door zijn er ook genoeg momenten om te profiteren van acties en aanbiedingen zodat u nog wat extra geld kunt besparen. Naast CyberMonday doen ze bijvoorbeeld ook mee met Black Friday en Singles Day. Of heeft u wel eens rondgekeken in de adidas OUTLET of geprofiteerd van de adidas SALE periode? Soms is er een actiecode, kortingscode, voordeelcode of coupon nodig om de korting ook daadwerkelijk te krijgen als u gaat afrekenen, maar soms ook niet. Maar ze doen ook mee aan Cyber Monday Nederland. En dat is goed nieuws voor u. Dit is een dag in het jaar waarop u kunt profiteren van online only kortingen. Deze dag is onderdeel van het Cyber Weekend dat op de vrijdag begint met Black Friday en op de maandag eindigt met Cyber Monday. Vier dagen lang heel veel korting. Waar gaat u van profiteren?

Welke adidas Cyber Monday deals kunt u verwachten?

Vorig jaar kon u tijdens Black Friday en Cyber Monday 2017 ook genieten van korting bij deze webshop. U kreeg toen 25 tot 50% korting op diverse artikelen en dat was dus wel erg leuk shoppen zo vlak voorde maand december. Wat het dit jaar gaat brengen is nog niet bekend, maar we verwachten wel weer een hoge korting. De kans is groot dat dit merk dus weer gaat stunten met de Cyber Monday 2024 editie. Wat gaat u dit jaar kopen bij adidas met korting?

Wanneer is Cyber Monday 2024?

Cyber Monday begint op maandag 2 december 2024. De acties en kortingen beginnen bijna altijd al op Black Friday (ook wel Zwarte Vrijdag genoemd). Dat is op vrijdag 29 november 2024. Grote kans dat de acties en kortingen het hele weekend duren. Dus zet dit Cyber Weekend in uw agenda en sla uw slag.

Cyber Monday Nederland wordt elk jaar groter en groter. En dus elk jaar leuker en leuker om te gaan shoppen op deze dag. Wilt u weten welke Cyber Monday deals er allemaal zijn of welke winkels er meedoen? Maak dan gebruik van de overzichten die wij voor u hebben gemaakt om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Wij wensen u alvast veel plezier tijdens het winkelen.

Profiteer nu van Cyber Monday bij adidas