Cyber Monday Coolblue

Coolblue Cyber Monday actie

  • Webshop: www.coolblue.nl
  • Cyber Monday korting 2024: hoge kortingen op veel artikelen.

Profiteer nu van Cyber Monday bij Coolblue


Coolblue Cyber Monday eerdere edities

  • Cyber Monday korting 2020: hoge kortingen op veel artikelen. Tot 40% korting!
  • Cyber Monday korting 2019: hoge kortingen op veel artikelen, zoals 22% korting op Sonos, meer dan 100 euro korting op Dyson, maar ook op Samsung, Apple en Google Nest. Nieuwsgierig? Klik op Profiteer nu!
  • Cyber Monday 2018 korting: heel veel korting op o.a. Bose, Apple, laptops, smartphones, wasmachines, drogers, computers en heel veel andere elektronica. U kon flink uw slag slaan. Dat belooft veel moois voor CyberMonday 2023.

Over Coolblue

Wie kent deze webshop eigenlijk niet? Als u denkt aan Coolblue dan is de kans groot dat u denkt aan het enorme assortiment op het gebied van elektronica en dat u waarschijnlijk ook een glimlach krijgt op uw gezicht vanwege de hoge kwaliteit service. Deze webshop is gestart in 1999 en inmiddels heeft bijna iedereen wel een keer iets bij ze besteld. Dit merk is begonnen met een heleboel losse webshops die u inmiddels allemaal gewoon terug kan vinden onder het merk Coolblue. En later hebben ze daar fysieke winkels aan toegevoegd. En in die winkels kijkt u uw ogen uit, maar kunt u vooral heel goed advies krijgen. De Coolblue winkels zitten in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Groningen en Eindhoven. Lekker verspreid over het land, waardoor de kans groot is dat er ook eentje is op een acceptabele afstand voor u. Maar u kunt ook online voldoende advies inwinnen.

Het Coolblue assortiment is echt heel groot. Noem een product op het gebied van elektronica en ze hebben het, maar dat is niet alles. Een hele kleine greep uit het assortiment om u een beeld te geven: computers, autostoeltjes, smartphones, tv’s, laptops, tablets, beamers, strijkijzers, wasmachines, drogers, kookplaten, stappentellers, luchtbedden, tenten, game consoles, autospeakers koffers, servies en nog heel veel meer.

Coolblue Cyber Monday

Het hele jaar door is het erg leuk om online te gaan shoppen bij Coolblue. Door het jaar heen zijn er vaak aanbiedingen waar u van kunt profiteren door deze op het juiste moment aan te schaffen. Een bekende Coolblue actie is bijvoorbeeld die van Blue Friday. Want waarom wachten tot Black Friday als het ook eerder kan? In 2017 startte Coolblue daarom een week eerder met Blue Friday. En elke dag kwamen daar andere aanbiedingen en kortingen bij. Ideaal dus, want zo kon u profiteren van de korting voordat de drukte los ging barsten bij andere webshops. Maar wilt u echt een flinke slag slaan? Dan is shoppen tijdens Cyber Monday een aanrader. Tijdens het Cyber Weekend dat al begint met Black Friday en eindigt op de maandag erna met Cyber Monday kunt u de betere acties en aanbiedingen vinden.  En is er een kortingscode, actiecode, coupon of voordeelcode nodig? Dan verzamelen wij die voor u en kunt u die terugvinden op deze pagina.

Welke Coolblue Cyber Monday deals kunt u verwachten?

Coolblue deed de vorige jaren nog niet altijd mee met Cyber Monday deals. Maar we rekenen erop dat ze dit jaar wel meedoen. De kans is groot dat u van korting kunt profiteren op wasmachines, drogers, computers, laptops, tablets, smartphones en andere elektronica producten of de nieuwste games voor Playstation en xBox. Houd dus zeker rekening met Cyber Monday bij Coolblue.

Wanneer is Cyber Monday 2024?

Cyber Monday begint op maandag 2 december 2024. De acties en kortingen beginnen waarschijnlijk al op Black Friday. Grote kans dat de acties en kortingen het hele weekend duren. Dus zet dit Cyber Weekend in uw agenda en sla uw slag.

Cyber Monday Nederland wordt elk jaar groter en groter. En dus elk jaar leuker en leuker om te gaan shoppen op deze dag. Wilt u weten welke Cyber Monday deals er allemaal zijn of welke winkels er meedoen? Maak dan gebruik van de overzichten die wij voor u hebben gemaakt om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Wij wensen u alvast veel plezier tijdens het winkelen.

Profiteer nu van Cyber Monday bij Coolblue